De Thuiskomst : Lenny

Sep 19, 2017   //   by Gerard   //   Uncategorized  //  No Comments

Ik ben Lenny, het is maar dat je het weet. Voor mij telt maar een ding, geld. De drank en vrouwen wil ik dan wel delen, maar ze blijven van mij. Als je meewerkt zal ik je matsen, maar als je me bedondert kom je van een koude kermis thuis.

Ik heb altijd voor mijn eigen plek moeten vechten, mijn moeder stierf toen ik nog jong was en mijn vader…..ach.

Je kunt wel je poten uit je lijf werken of veel boeken hebben gelezen, maar dat wil niet zeggen dat je wat verdiend of gelukkig bent. Mijn doel is zoveel mogelijk geld verdienen met zo min mogelijk doen, ik laat graag anderen voor me werken. Maar als ik nog een keer met mijn moedertje kon praten zou me dat toch heel wat waard zijn. Maar ja ” life goes on” eens kijken of er nog ergens wat te scoren valt.  Ik ben Lenny, het is maar dat je het weet.

Lenny wordt gespeeld door Bas van Eijk

Comments are closed.