Antigone : Ismène

Nov 2, 2018   //   by Gerard   //   nieuws  //  No Comments

k ben Ismène is de oudere zus van Antigone. Met mijn lange goud blonde haar ben ik een stuk knapper. Ook ben ik de wijste en de meeste bedachtzame van ons twee.

Dat Hemon, de zoon van de koning, die eigenlijk altijd met mij was en nu ineens mijn zus ten huwelijk heeft gevraagd kan ik niet begrijpen en vind dit allesbehalve een leuke situatie.

Ik vind mijn zusje vooral erg dom, ze heeft rare plannen, waar ze me in probeert te betrekken. Ik probeer haar te overtuigen van het gevaar wat ze lopen kan en neem de dingen die ze zegt met een korreltje zout.

 

Tot blijkt dat Antigone daden bij haar woorden voegt en er iets vreselijks staat te gebeuren met haar, mijn kleine zusje. Vanaf dat moment wil ik haar beschermen voor wat haar te wachten staat, ben ik nog op tijd?

Ismène wordt gespeeld door Liselore Suur

Comments are closed.