kattenmoeras

 

Aan de rand van het moeras woont Hester Swane, een trotse vrouw die alles in haar leven  dreigt kwijt te raken. Haar man Carthage heeft haar verlaten om met  Caroline, de dochter  van  grootgrondbezitter Xavier Cassidy te trouwen. Haar eigen puberende dochter Josie raakt ze mogelijk kwijt aan de vader. Ook haar huis wordt haar ontnomen.

De sfeer bij het moeras wordt broeierig en mistig.

Op de hilarische bruiloft loopt alles uit de hand als Hester Swane haar recht komt halen. Iedereen laat de buitenstaander die Hester Swane is vallen, behalve Josie die voor haar moeder kiest.

Wie het moeras in gaat, brengt zijn leven in gevaar. Stap voor stap trekken de mensen van het Kattenmoeras elkaar naar beneden in het gevecht omvan hun leven nog te redden wat er te redden valt.

Kom kijken , laat je mee zuigen in het Kattenmoeras en ervaar de zwarte humor, spritualiteit, drama en ontroering van dit moderne Medeaverhaal.

Regie : Gerard van Rijnstra

Spelers :

Edith Hazebroek, Jacques Börger, Renée van der Hulle-Ossendrijver, Adrie van Wijk, Celine Stekelenburg, Hans Pieter Stekelenburg,Theo Beyers, Jolanda de Lange . Sione Twilt en René Roza

fotografie site : Martin van Helden en Oskar Strikwerda

de bitterzoet

de bitterzoet

oedipus