Dinershow 2024

Op 21 en 22 september 2024 gebeurt er iets vreselijks in Historisch Delfshaven. Maar er gebeurt toch nooit iets in Delfshaven? Klopt, er gebeurt nooit iets in Delfshaven,maar als er dan toch iets gebeurt dan maar iets vreselijks.

Tot twee keer toe, Zaterdag èn Zondag wordt de alom geliefde graaf Jan van Pannengort op gruwelijke wijze vergiftigd (!) en dat nog wel in het restaurant waar hij al zo vele jaren stamgast is.

Wie zit hier achter, wie heeft deze gruweldaad gepleegd? Het verhaal gaat dat de graaf puissant rijk is maar er geldverslindende hobby’s op na houdt. Zijn het de wellicht teleurgestelde erfgenamen of toch één van zijn vele minnaressen? Het is aan rechercheur Piet den Breejen in zijn befaamde Poirotstijl deze ranzige zaak samen met u op te lossen!

Tijdens een exclusief 3 gangendiner waarbij u ook nog wellicht op een (dwaal) spoor wordt gezet door een aantal scrabuleuze liederen die de verdachten uit volle borst aan u opdringen, valt tenslotte het doek voor één van hen.

Spel en zang: Marjolein Gilhuis, Sjoerd Wortelboer, Joy Schutte, Nikki van Eijk, Marina Meijers, Hjalmar Rosing en Hans Pieter Stekelenburg.

Muzikale leiding: Hjalmar Rosing      Regie: Gerard van Rijnstra

Dit is inmiddels de 5e editie van de dinershow tijdens Wonderlijk Delfshaven en het is ieder jaar uitverkocht. Wil jij er ook bij zijn?

Boek dan je tickets op www.wonderlijkdelfshaven.nl

Data: 21 en 22 september 2024   Stadsbrouwerij De Pelgrim Aelbrechtskolk 12, 3024 RE Rotterdam

Aanvang : 18.30 uur; zaal open: 18.00 uur  Tickets: € 57,50

Try-outs: 14 en 15 september 2024 om 14.15 uur in Het Zakkendragershuisje | Entree: € 10,00

wonderlijkdelfshaven

oedipus