Wonderlijk Delfshaven

Voor de zesde keer op rij: Wonderlijk Delfshaven

Ook nu staan wij weer garant voor 6 bijzondere theatervoorstellingen op locatie in het historische Delfshaven.

THEATERTOUR 2023:  De voorstellingen staan dit jaar allemaal in het thema: Dromen….

WAT KRIJG JE TE ZIEN?

Dromen in de krochten van Delfshaven | Regie: Wannes Zeegers Dromen zijn als een raam dat je toegang geeft tot je ziel. In een bewogen voorstelling zal het raam op een kier worden gezet.

Het Belangenrijk speelt : Droom-projectie | Regisseur : Justin van Kampen Dromen als een projectie van de ziel naar de buitenwereld in een voorstelling van beeld en geluid

KRT speelt ‘NEW WORLD’  | Regisseur : Minnekus de Groot Iedereen droomt er weleens van om aan boord van een groot schip te stappen, alles achter zich te laten en opnieuw te beginnen op een andere plek.
Kom bij ons aan boord. Maar pas wel op, dromen kunnen zomaar veranderen in een nachtmerrie. 

“De Light Ful” – how real is real?  | Regisseur/choreograaf : Katarzyna Sitarz Snap your toes, close your eyes twice and tell me what it seems.
Will you know how to fall awake and catch the light of a dream?

Schitter speelt: Durf jij…? | Regisseuse : Dana Hilgers Durf jij te springen, vliegen, zweven, struikelen, vallen, rennen, stoppen, landen, reiken, duikelen?

Het Vermoeden speelt: Droompartner gezocht | Regisseur : Fedde van der Spoel Ik ben Joke de Wit, matchmaker. Ik zoek een partner voor Esmeralda, intelligent, empathisch, sociaal, zelfstandig en analytisch. Motorrijden, mountainbiken, wielrennen, stedentrips, koken.”

TICKETS € 15,- 

Vrijdag 15 september 2022 om 20.15 uur Zaterdag 16 september & zondag 17 september om 14.15 uur Het programma start in het Zakkendragershuisje, inloop 19.45 cq 13.45 uur

Dromend in Delfshaven!

Op 16 en 17 september 2022 is De Gildezaal van Stadsbrouwerij De Pelgrim het decor voor Drijfzands droomland.

De keukenbrigade van De Pelgrim serveert u daarbij een voortreffelijk 3-gangendiner inclusief 2 drankjes.

De Golden Girls nemen u mee in hun droomwereld. Verschillende generaties en genres trekken in een verbluffend tempo aan uw tafel voorbij. Dromen zal nooit meer het zelfde zijn.

Regie: Gerard van Rijnstra

Piano en zang: Hjalmar Rosing

Spel en zang : Marina Meijers,Petra Arnold, Marjolein Gilhuis, Jolanda de Lange
en Edith Hazebroek.

Aanvang: 16 en 17 september 2022, 18.30 uur; zaal open 18.00 uur
Entree: € 49,50

Try-outs: tijdens de Open Monumentendagen op 9 september om 14.00 uur en op 10 september om 14.00 uur in het Zakkendragershuisje, Voorstraat 13, Rotterdam Entree: € 10,00

TICKETS

wonderlijkdelfshaven

oedipus