De Bitterzoet

nov 5, 2023   //   by Gerard   //   Uncategorized  //  No Comments

In november 2023 starten de repetities van De Bitterzoet van Dennis Potter.

De voorstellingen zijn van 5 tot en met 28 april 2024 in het Zakkendragershuisje.

Samenvatting: In De Bitterzoet vertelt Dennis Potter op zijn eigen magistrale manier het verhaal van de familie Breedhorst: brave burgers uit de middenklasse. De Breedhorsten zouden een doodnormaal leven leiden, ware het niet dat hun dochter Caroline zwaar gehandicapt is door een auto-ongeluk. Zij ligt in een ziekenhuisbed In coma, in de woonkamer. In het totaal ontwrichte gezin geeft moeder de moed niet op. Vader, verdrietig en verbitterd, isoleert het gezin meer en meer van de buitenwereld. Plots staat er een vriend van de dochter voor de deur. Als een door God gezonden engel brengt hij verlossing en loutering voor iedereen. Maar is dit wel de verlossing waar iedereen op wacht?

Rolverdeling: vader Tom Breedhorst: Bas van Eijk; moeder Ada Breedhorst: Stella Zwaan; Caroline: Andika de Visser; vriend Martin: 25-40 jr (nog vacant).

Repetitieperiode op dinsdagavond van november 2023 – april 2024. 

Voor de rol van vriend Martin zijn we nog op zoek naar een (liefst ervaren) speler (met lef 😊).

Comments are closed.

wonderlijkdelfshaven

oedipus